Ok, dah tak sabar nak DAFTAR SEKARANG?

Isikan borang di bawah dan ikut arahan simple seterusnya..
SAYA NAK DAFTAR SEKARANG !

✔ FREE Buku KENAPA SUSU SAYA SIKIT? bernilai RM20. Tawaran terhad !

✔ FREE Makanan 'Tea Break'






2 BONUS EXTRA jika daftar hari ini !
Pasti anda tertanya-tanya,

" Berapa saya kena bayar untuk join kelas ini? "

Jangan risau!

Anda hanya perlu invest RM70 untuk kelas selama 4 jam ini.

Melabur untuk ilmu, pasti tidak rugi.


TUNGGU !


Pendaftaran hanya dibuka 20 orang sahaja dan akan ditutup apabila kuota telah penuh.

Saya cadangkan cepat-cepat anda daftar dan buat bayaran sekarang sebelum pendaftaran ditutup.




Sebelum anda isikan butiran pendaftaran di bawah, baca dulu extra 'bonus' yang cikgu nak bagi lagi.
Yuran Kebijaksanaan

Anda hanya perlu bawa :

☞ Breast Pump & pakai baju nursing friendly

☞ Storage bag, Cooler bag & bottles

☞ Pen & Buku Nota

☞ Tilam/Alas untuk baby anda (jika bawa baby bersama)

Ibu-ibu dibenarkan untuk bawa baby bersama.

Apa yang perlu saya bawa ?
Insyaallah, saya yakin perkongsian yang akan saya sampaikan adalah sangat berharga dan bermanfaat.

Alhamdulillah setakat ini kebanyakan dari peserta berpuas hati.

Ini bukan kelas preview. Ini bukan kelas teori.

Ini kelas praktikal dan bawa bersama breast pump anda.

Kita akan buat sama-sama from zero to hero!

Kalau anda masih tertanya-tanya...

     " Berbaloi ke tak? Kenapa ramai ibu yang suka join seminar Mudahnya Menyusu ni? "

Jangan tanya lagi!

Anda boleh datang dan rasai sendiri pengalaman itu.

Kalau anda kurang berpuas hati, lepas kelas saya akan pulangkan 100% duit pendaftaran anda.

Saya rasa bersalah jika gagal menyampaikan ilmu yang bermanfaat kepada anda. 

" SAYA NAK DAFTAR SEKARANG ! "

Kelas seminar ini akan berlangsung pada tarikh dan lokasi seperti tercatat di atas.
Kalau lepas dah habis kelas, anda rasa ...

Saya telah membazir masa anda

☛ Anda langsung takde belajar benda baru

☛ Apa yang anda belajar semua tak berguna


Saya akan pulangkan duit anda 100%!

Jaminan Tak Masuk Akal!
Teruja melihat gambar dan testimonial di atas?

Baiklah... Teruskan scroll
ke bawah dan tonton Video Testimonial bekas peserta-peserta dalam kelas cikgu.
Ini adalah beberapa testimoni dan gambar semasa kelas praktikal Mudahnya Menyusu yang sempat saya rakamkan.
Testimoni Peserta Seminar
Kelas ini berbeza dari kelas-kelas lain kerana ia melibatkan aktiviti DEMO dan PRAKTIKAL sebenar penyusuan.

Ini adalah antara topik-topik utama yang akan saya kongsikan.

 Mudahnya Memulakan ; Formula Everyone Can Breastfeed.

 Rahsia Mudahnya Mengepam dan Maksimakan kuantiti perahan dengan tutorial menggunakan pam susu.

 Teknik tepat Mudahnya Menguruskan EBM - Rule of 4

 6 Teknik BPR berkesan untuk Mudahnya Maintain Susu
Apa Yang Anda Akan Belajar?
Di bawah ini adalah jadual kelas saya. 

Kelas bermula 9.00 am - 1.00 pm (4 jam).

Buat masa ini, hanya tarikh dan lokasi ini sahaja yang 'available' untuk saya buat kelas.


☞ 29 Oct 2016 (Sabtu) @ PumpOnTheGo Kelana Jaya

☞ 19 Nov 2016 (Sabtu) @ PumpOnTheGo Kelana Jaya




Jadual Program



8.30 am : Pendaftaran

9.00 am : Kelas bermula

11.00 am : Rehat

1.00 pm : Kelas tamat



.


.



Baca lagi di bawah ...


.


.


.



Tarikh & Lokasi Kelas
Nama saya Zuain Ghani. Anda boleh panggil saya Cikgu Susu kerana kebanyakan anak murid saya menggelar saya dengan nama tersebut. Saya adalah seorang Kaunselor Laktasi yang mendapat kelulusan dari Pusat Perubatan Universiti Malaya dan seorang Kaunselor Bimbingan di dalam syarikat saya sendiri iaitu PumpOnTheGo Sdn Bhd.

Kepakaran saya adalah dalam membantu ibu-ibu untuk berjaya menyusukan anak dengan cara memberi bimbingan kaunseling secara persendirian mahupun berkumpulan. Saya juga giat menganjurkan seminar-seminar penyusuan ke seluruh Malaysia, memberi latihan korporat di pejabat-pejabat dan menyampaikan tips-tips penyusuan melalui Media Sosial ataupun Internet. 

Alhamdulillah setakat hari ini, saya sudah membantu lebih daripada 1,000 orang ibu menyusu melalui kelas-kelas atau seminar-seminar yang saya anjurkan dan juga melalui tips-tips panduan penyusuan yang telah saya kongsikan.
Siapa Saya?
Jangan risau, jangan takut.

Izinkan saya membantu anda. Isikan BUTIRAN DIRI anda atau SCROLL untuk BACA LAGI di bawah.
Adakah anda mempunyai salah satu masalah di bawah?

1. Sedang mengandung anak pertama dan teringin nak menyusukan anak, tapi takde idea macam mana nak mula ?

2. Dah cuba menyusukan anak, tapi baby macam tak mau menyusu je..Aku ni ada susu ke?

3. Anak dah hampir 6 bulan, tapi susu semakin merudum je. Camana cara nak tingkatkan balik?

4. Rasanya dah try google mencari info penyusuan. Tapi makin banyak baca, semakin confuse dibuatnya. Mana satu yang betul ni?

5. Cuti berpantang 2 bulan dah nak habis. Tak lama lagi nak masuk kerja semula. Tapi preparation untuk mengepam susu, uruskan EBM, nak maintainkan susu, semua tak prepare dan blur-blur lagi.

6. Pernah berputus asa menyusukan anak pertama dan bertekad untuk berjaya menyusukan anak berikutnya?
SEMINAR
MUDAHNYA MENYUSU